Friday, April 13, 2012

SeMoGa CePaT SeMbUH.......

salam...

saya nak lawat awak boleh...


malam nie..saya mengalirkan air mata..tanpa disuruh tanpa dipaksa..air mata ni mengalir dengan sendirinya..menunjukkan saya risau sangat kat dia..


Ya ALLAH...berikan lah kesembuhan kepada dirinya...sesungguhnya..aku sayang sangat kat dia...


entahlah...aku pun tidak tahu apa yang perlu dibuat..cuma doa saja yang dapat ku kirimkan...untuk melawat dia aku tidak mampu..
awak..semoga cepat sembuh ye...saya sayang sangat dekat awak...saya terkejut sangat bila dengar awak nk wat pembedahan tadi... saya dah sebak..saya tak tahu nak cakap apa..dah lah time call tadi saya nak cerita pengalaman belajar kereta dekat awak, secara tak sengaja saya beleter awak sebab sakit perut..saya ingat awak sakit sikit2 je ..rupanya awak sakit lain pulak..kesal pulak saya rasa sebab beleter awak tadi..bila awak cakap awak sakit sebab  penyakit tu..saya terdiam awak..saya nak tengok awak..saya nak jaga awak..tapi saya tahu..mustahil kan..tak pe lah..saya doakan awak dari jauh....nanti esok saya call awak..saya nak awak cerita dekat saya ye...
awak....semoga cepat baik ye...saya kesian tengok awak..saya nak tengok awak bersemangat macam dulu..saya nak tengok awak bergurau dengan saya..saya rindu dekat awak...entah kenapa..semalam saya gelisah sangat..then semalam saya beria ria nak call awak..tup tup tak dapat..rupanya awak ada kat bilik operation dah ...sedih tau...sedihnya..
awak..risaunye saya kat awak..saya harap awak cepat sembuh ye..saya doakan awak ye...sebab saya sayang sangat kat awak..
~with love~
salam...


kawan-kawan..doakan dia ye..


*ditulis sambil air mata mengalir.....

No comments:

Post a Comment